Grootste aanbod drooggebak

gebak

Met dagelijks minstens 15 soorten vind je bij Savarin het grootste aanbod drooggebak van de streek. Onze absolute toppers zijn de rabarber- en amandelflap, eclairs en kaastaartjes met framboos.

Gevarieerde en verfijnde patisserie

gebak

Savarin staat reeds jaren bekend voor onze lekkere, gevarieerde en verfijnde patisserie. Onze javanais volgens origineel recept, onze luchtige en smaakvolle chocoladetaart - door onze klanten bestempeld als de beste ter wereld - en de advokaatpotjes zijn onze specialiteiten.

15 soorten heerlijke koffiekoeken

gebak

Elke dag keuze uit 15 soorten heerlijke huisgemaakte koffiekoeken gemaakt met de beste boter in plaats van goedkope margarine. Geen inkoop of bake-off! Bovendien koken we de pudding voor onze patisserie en koeken zelf met echte Madagascar vanillestokjes. Wij dragen versheid en kwaliteit hoog in het vaandel.

Dagelijks vers ambachtelijk brood

test2

Dagelijks keuze uit meer dan 20 soorten vers ambachtelijk brood.
- volledige artisanale bereiding, net als vroeger
- het deeg kent voldoende rust- en rijstijden
- eigen samenstelling meelmengeling
- geen gebruik van kleur- of bewaarstoffen
- hoog kwalitatieve Belgische roomboter
Als gevolg van deze zorgzame en ambachtelijke aanpak blijft ons brood dagenlang vers en dat ruik je telkens wanneer je de broodzak opent. Onze bestsellers zijn - naast wit en bruin brood - speltbrood bereid met zuiver speltmeel van een kleine molenaar, 10-granen brood en vol rogge- en tarwebrood (Fitness).

Elke zondag bakken we doorlopend verse pistolets af tot 14u zodanig dat onze klanten constant verse pistolets hebben.

Ruime keuze feestelijke taarten

gebak

Bij Savarin vind je een ruime keuze en regelmatig nieuw aanbod aan taarten. Onze vlaaien en croutetaarten met frangipanebodem zijn onze succesnummers. Feesttaarten, pièce montée en fototaarten zijn verkrijgbaar op bestelling.

Patisserie Savarin

Maurits Sabbestraat 118
2800 Mechelen
015 20 10 16

Ma 6u30 - 18.30
Di gesloten
Woe 6u30 - 18.30
Do 6u30 - 18.30
Vrij 6u30 - 18.30
Za 6.30-18u
Zo 6.30-17u (coffee and cake gesloten op zondag en dinsdag)

Coffee & Cake

gebak

Coffee & Cake is het bijhuis van Patisserie Savarin met gezellige tearoom, gelegen in het centrum van Mechelen rechttegenover het postkantoor Grote Markt. Niet te missen zijn de heerlijke taartpunten met een lekkere kop koffie vanaf 5,60 euro.